Ipari Elektronika és Vezeték Nélküli Megoldások

A T-MOBILE TANÚSÍTVÁNY MEGSZERZÉSE

Ezúttal örömmel jelentjük be, hogy a bestsellerek listájáról három eszköz – a RUT240RUT955 és RUTX11 cellás routerek – nemrégiben megkapta a T-Mobile tanúsítványát, és most még szélesebb körben elérhető lesz észak-amerikai ügyfeleink számára! Ez a tanúsítás két okból is jelentős mérföldkő: bővítés és validálás.

A T-Mobile tanúsítvánnyal RUT240, RUT955 és RUTX11 routereink új lehetőségeket nyitnak meg amerikai és kanadai ügyfeleink számára, hogy idővel tesztelt eszközökkel teljesítsék hálózati kapcsolatfüggő megoldásaikat. Ezeket az eszközöket rengeteg okból bestsellernek nevezik, amelyeket az általuk lehetővé tett használati esetek megtekintésével tudhat meg.

Mivel a T-Mobile továbbra is gyorsan előkészíti az utat a piacon, ez a tanúsítvány bizonyítja annak felismerését, hogy eszközeink kipróbáltak és igazak és legitimek. Ez azt is jelzi, hogy az észak-amerikai IoT-piac csak tovább fog növekedni, és eszközeink kulcsfontosságú szerepet töltenek be a megoldásokban.

Még ennél is fontosabb, hogy szeretnénk bejelenteni, hogy más mobilhálózati útválasztóink – RUT241RUT950RUT951 és RUT956 – szintén a T-Mobile tanúsítvánnyal rendelkeznek az észak-amerikai régió számára 2022 Q4-ben. Tehát ha azt szeretné, hogy hálózati kapcsolata robusztus és megszakítás nélküli legyen, tartsa szemmel routereinket!

Fő célunk annak biztosítása, hogy eszközeink megbízhatóak, biztonságosak és könnyen használhatóak legyenek, és örülünk, hogy a T-Mobile támogatja az első két elemet. Most rajtad a sor, hogy saját kezeddel tapasztald meg a harmadikat.

Teltonika Networks 2022.09.28.