Ipari Elektronika és Vezeték Nélküli Megoldások

RFID

RFID-olvasók-tag-ek

Ha van egy ötlete az RFID alkalmazására, mi kezébe adjuk a megvalósításhoz szükséges eszközöket és tudást Tokozott olvasók, beágyazott (modul szintű) eszközök, az összes járatos chip felhasználásával a legváltozatosabb formában szerelt TAG-ek beszerezhetők nálunk. Alkalmazási tanácsadást, műszaki támogatást is adunk a termékekhez. ISO kártya, karkötő, korong, kulcstartó, öntapadós cimke és különleges kivitelű TAG egyéni feliratozással is rendelhető. Vevőink rendszer építő-üzemeltető cégek, ezért csomagolási egységekben kínáljuk a TAG-eket. A feladattól függően LF-RFID, HF-RFID vagy UHF-RFID megoldást javaslunk.


RFID TAG-ek a – NEOSID-tól NEOSID

Fém eszközök azonosítása: ON METAL/ IN METAL RFID TAG-EK

RFID-fémes-környezetben

NEOSID-Innovációs-díj

Az RFID TAG-ek közismerten érzékenyek a rádiófrekvenciásan árnyékoló felületekre. Ennek a problémának a feloldásához fejlesztették ki a fémre helyezhető TAG-eket, sőt készült már fém tárgy furatába helyezhető TAG is.
Az On metal esetén fém, vagy mágnesesen árnyékoló ferrit réteg választja el az antenna részt a fém felülettől. A TAG antennájának hangolása ezzel az alkatrésszel együtt történik meg.
A furatba helyezhető TAG ferrit csőbe helyezett antenna tekercset tartalmaz, így nem hangolódik el a furatba helyezéskor. A kommunikáció a furat hossztengelyének irányában kialakuló erővonalak segítségével jön létre. Az olvasási távolság In metal esetén természetesen kicsi, gyakorlatilag kontakt olvasásról van szó. A NEOSID Inmetal TAG-ek 13,5 MHz-es I-CODE SLI chipekkel működnek, HF olvasóval kezelhetők

ÚJ !  Fém alkatrészek, szerszámok azonosítása speciális NEOSID RFID TAG-ek használatával. Termék információk a gyártó: NEOSID honlapján.

Áttekintő: NeoTAGs overview

További információk:

pdf-logo-100025338-galleryNeotag Produktinfo Germany 261115

pdf-logo-100025338-galleryNeotag Productinfo English 261115

 

RFID címkék

UHF címkék:  Polietilén hordozójú UHF címkék matt fehér nyomtatható papír felülettel. A változatos méretű öntapadós címkék papírszalagon 500-1000 db-os tekercsekben vannak.
Az alkalmazott chip: Impinj, Monza 3; ISO Standard: ISO 18000 – 6C (EPC C1 G2)

RFID-olvasók-tag-ek

RFID kártyák:

Változatos formájú és méretű műanyag tokozatú RFID kártyák és TAG-ek.
Alkalmazott chipek: NXP G2XM; Impinj Monza 3; Alien H2; MSR3100

RFID-kártyák

RFID KÁRTYÁK , 13,5 MHZ HF RENDSZERHEZ:

RFID-13-5-MHz-hez

RFID-HF kulcstartók:

RFID-HF-TAG-ek

 

UHF-tag-RFID

HF-RFID-címke-típusok

 

LF-RFID-TAG-ek:

LF-RFID-TAGEK

RFID CSUKLÓPÁNTOK ( KARÓRA TAG) LF RENDSZERHEZ:

A csuklópánt vagy karóra TAG-ek alkalmazási területei elsősorban uszodák, strandok, wellness központok, sport vagy más tömegrendezvények helyszínén a személyek regisztrálása, jogosultság ellenőrzése, igénybevett szolgáltatások rögzítése esetén.

RFID-csuklópánt

RFID OLVASÓK LF 125KHZ RENDSZERHEZ:

A 125 kHz-es RFID olvasók érzékelési távolsága 10-20 cm. Számos változatuk létezik, a kimeneti port típusa szerint, RS232, USB, Ethernet, Weigand, stb. Az energia igényük közelítőleg 4W. A felsorolt típusok közül a PML125K egy hibrid integrált áramkör, melyből kevés külső alkatrész hozzáadásával lehet RFID olvasót építeni alacsony költségek mellet. A kompatibilis trasponder chipek: EM4100/EM4150 Electronic Marine.

RFID-Olvasók