Ipari Elektronika és Vezeték Nélküli Megoldások

Új generációs, ipari LTE CAT6 router

RUTX11 Főbb jellemzők:

  • LTE Cat 6, akár 300 Mbps sebességgel
  • Dual-SIM automatikus váltással.
  • 802.11ac dual band WiFi, akár 867 Mb / s sebességgel
  • 4x gigabites Ethernet akár 1000 Mbps sebességgel
  • Bluetooth LE a rövid hatótávolságú kommunikációhoz
  • Négymagos ARM Cortex A7 CPU, 717 MHz
  • A Teltonika Remote Management System kompatibilis
  • RutOS – könnyen kezelhető, biztonságos és funkciókban gazdag OpenWrt alapú operációs rendszer

Bemutatjuk a RUTX11-et – a vadonatúj zászlóshajó ipari cellás útválasztót, amelyet a Teltonika RnD csapata fejlesztett ki.

A RUTX11 a Teltonika Networking termékcsalád legerősebb és leggazdagabb eszköze. Dual-SIM, 4 x Gigabites Ethernet portokkal, kettős sávú AC WiFi, Bluetooth LE és USB interfészekkel felszerelve ez a termék elengedhetetlen a legigényesebb ipari alkalmazásokhoz.

Az extra megbízhatóság érdekében a RUTX11-et Dual-SIM funkcióval felszereltük, hogy tartalék megoldásként lehessen használni missziókritikus helyzetekben. Az LTE Cat6 hordozó-aggregációval és AC WiFi-vel teszi a RUTX11-et kiváló választássá olyan alkalmazásokban, ahol kötelező a nagy adatátviteli sebesség.

A router nagy teljesítményű és GPS helymeghatározó képességeket biztosít az integrált GNSS modullal, és autóipari megoldásokban is felhasználható.

Négy gigabites LAN-port magas adatátvitelt tesz lehetővé, amely még a legfejlettebb ipari igényekhez is megfelelő. Az összes hálózati adatot tűzfal, titkosítási protokollok és VPN-funkciók védik.

A szilárd és tartós alumínium routerház lehetővé teszi a RUTX11 számára, hogy -40 ° C és + 75 ° C közötti hőmérsékleten ellenálljon.

RnD csoportunk mindig arra törekszik, hogy a Teltonika Networking termékei megbízhatóak, biztonságosak és könnyen kezelhetők legyenek. A RUT X11 mérföldkő eszköz a Teltonika Networking csapat számára, ahol minden termékfejlesztési tapasztalatunkat és az ügyfelek visszajelzéseit felhasználtuk. Biztosak vagyunk abban, hogy a közeljövőben számos ipari és tárgyak internete kapcsolati termékének döntő része lesz.

További információ a RUTX11 következő generációs útválasztásáról .
A sorozatgyártás 2019 szeptembertől várható. mintadarabok már elérhetőek. Telltonika.lt 2019/05/21