Remote Management System

A Teltonika, Remote Management System ( RMS ) lehetővé teszi, hogy távolról is kényelmesen kezelje és felügyelje a Teltonika router-eit és gateway-eit egyszerre vagy egyenként, beleértve az összes RUT, RUTX és TRB eszközt. Lehetőséget kap a routerek LAN hálózatában lévő egyéb IP-s eszközök közvetlen elérésére. A távoli alhálózatokat kapcsolhat össze biztonságosan, még akkor is ha azoknak nincs Publikus IP címük …

Próbálja ki az RMS-t ingyen !

Minden új Teltonika eszköz egy próba liszenszet tartalmaz, mely 30 napig érvényes további költség nélkül. Nincs más dolga, mint regisztálni egy fiókot az RMS felhő szolgáltatásban és engedélyezni a az RMS funkciót a routeren.    Próbálja ki, regisztráljon RMS fiókot ! >>

Az egy havi próbaidőn után is szívesen használná az RMS szolgáltatást?

Vásároljon liszenszet nálunk !
Az RMS liszensz szisztéma egyszerű értelmezése>>

telefon:  +36-1-2065701 ,   +36-30-4294319    Papp Miklósné   annamaria.papp@macrobudapest.hu 

A Teltonika RMS, előnyei:

Egységes vezérlés
Élvezze a teljeskörű megoldást számos Teltonika eszköz kezelésére egyetlen platformról. Ez magában foglalja a távoli parancssort és a WebUI hozzáférést, az eszközszűrési opciókat modell, firmware verzió, kapcsolat állapota, egyéni címkék és még sok más.

Valós idejű riasztási rendszer
Használja a valós idejű e-mail értesítéseket annak érdekében, hogy tájékoztatást kapjon arról, hogy mi történik az eszközökkel. A speciális figyelmeztetések különféle eseményekre, például egy bizonyos küszöbérték alá eső mobil jelerősségre, állapotváltozásokra vagy készülékek távozására / meghatározott GPS geofence-be való belépésre konfigurálhatók.

Tevékenységi jelentések
Állítson be egy egyéni jelentési rendszert, amely információkat tartalmaz a felhasználó által kért eszközparaméterekről. A jelentések rendszeres időközönként vagy meghatározott időtartamra generálhatók. Minden generált jelentés RMS-kiszolgálókban tárolódik, és bármikor letölthető a későbbi elemzésekhez.

HotSpot nyomkövetési szolgáltatás
Kezelje és kövesse nyomon a WiFi hotspot tevékenységét. Az RMS lehetőséget biztosít a felhasználók hozzáadására vagy törlésére, az adatok használatának figyelemmel kísérésére és a WiFi hálózat minden tudatosságának fenntartására.

Firmware frissítés, Backup
Győződjön meg róla, hogy ne hagyja ki az új firmware-ekkel kapcsolatos különböző fejlesztéseket és új funkciókat. Az RMS segítségével eszközeinek csoportjain frissíthet a legújabb firmware-verzióra néhány kattintással.

GPS előzmények
Mindig tájékozódjon arról, hogy a helyelőzmények segítségével hol és milyen eszközökkel rendelkeznek. A mozgó eszközök helyét bármikor megtekintheti, vagy statikus helyeket állíthat be olyan eszközök számára, amelyek helyhez kötöttek és nem rendelkeznek  GPS-el, a könnyebb kezelés érdekében.

Statisztikák megjelenítése
Automatikusan létrehozott táblázatok használatával figyelemmel kísérheti a készülék működését. A diagramok nyomon követik a különböző állapotváltozások történetét, például az eszköz hőmérsékletet, a mobil jel minőségét és az adatforgalmat, ügyelve arra, hogy az idő múlásával semmilyen információ ne vész el.  

Távfelügyelet
Távoli hozzáférést biztosít az összes eszközéhez egy platformról. Az RMS egy kliens-szerver alapú rendszer, amely lehetővé teszi az eszközök távoli elérését még publikus IP-cím használata nélkül is.

Amazon felhő
Az AWS-infrastruktúra erős biztosítékokat biztosít a fogyasztók magánéletének védelme érdekében. Minden adatot nagyon biztonságos AWS adatközpontokban tárolnak. Biztonsági mérlegek az AWS felhő használatával. Az AWS-infrastruktúra üzleti tevékenységének méretétől függetlenül az adatok biztonságát szolgálja.

A rendszer biztonsága
A Teltonika lépéseket tett az RMS további tesztelésére, hogy a Bell Canada Cyber ​​Security Team és az Enquêtes Forensik inc. Így az RMS CIS v7 és OWASP II tanúsítványokat kapott, biztosítva, hogy az RMS webalkalmazás gyenge a kockázata a sérülékenységeknek.

Mobil app.
Mindig hozzáférjen az összes eszközhöz az RMS alkalmazás letöltésével iOS vagy Android rendszeren. Az RMS alkalmazás ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a szabványos asztali verzió, a hozzáadott perks-ekkel, például az eszközök hozzáadásával speciális eszközkódok szkennelésével.