Teltonika routerek


Az útválasztóink különféle vezeték nélküli és vezetékes csatlakoztatási lehetőségekkel és technológiákkal vannak felszerelve, amelyek nélkülözhetetlen eszközévé teszik az emberek, gépek és infrastruktúra összekapcsolását a legtöbb piaci ágazatban. A Teltonika RUT sorozatot úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen a kihívásokkal teli csatlakozási forgatókönyvekben, és a Linux OpenWRT-n alapuló RutOS-ról a piac egyik legfunkcionálisabb router-operációs rendszerévé vált.


ipari LTE routerek


LTE-Advanced, Gigabit port routerek

A következő generációs Ipari routerk, LTE-A Cat6 celluláris Carrier Aggregation képeséggel és Gigabit Ethernet interfészekkel, IoT képességekkel. Nagy teljesítményű quad Core ARM processzorokkal, funkciógazadagon az OpenWrt alapú RutOS rendszerel.

a RUTX LTE család összehasonlító táblázata >>


Ethernet és Wifi routerek

Ipari ethernet routerek, azok számára aki élnek a Teltonika nyújtotta előnyökkel és szolgáltatásokkal, viszont mobilinternetet nem használnak.

RUTX10

Tartós és hatékony Gigabit Ethernet router fejlett OpenWrt alapú RutOS és beágyazott tűzfal és VPN funkcióval. A Gigabit Ethernet interfészek, dual band WiFi 802.11ac 802.11bgn masszív alumínium házban. A RUTX10 tökéletes választás professzionális alkalmazásokhoz. >>

RUTX08

Ipari Ethernet router Gigabit portokkal. A RUTX10 testvére WIFI nélkül !

a RUTX Ethernet routerek összevetése