Teltonika TSW114

Ipari Gigabit Ethernet Switch az ön igényeinek megfelelően tervezve

Az ipari környezetek, például a gyártólétesítmények gyakran zsúfolásig megtelnek olyan berendezésekkel, mint a gyártósorok, az automatizálási szekrények és a gépek. Ezek mindegyike rengeteg kis méretű alkatrészt tartalmaz. Bármely létesítmény legmagasabb szintű hatékonyságának biztosítása érdekében minden berendezésnek támogatnia kell a gépek közötti (M2M) kommunikációt, amely a legtöbb esetben hálózati kapcsolatot igényel. És bár ez az igény magától értetődőnek tűnhet, végrehajtása sokkal nagyobb kihívást jelent, mint amilyennek hangzik. Két fő problémára vezethető vissza: a robusztus, megszakítás nélküli hálózati támogatás biztosítására és a meglévő rendszerek már kifejlesztett architektúráiból eredő helyszűke.

Az Ön megoldási igényeire és piaci mozgatórugóira reagálva folyamatosan bővítjük Ethernet és vezeték nélküli termékrészlegünket. És mivel a maximális siker érdekében mindig prioritásként kezeljük eszközeink alkalmazkodóképességét és sokoldalúságát, eltökélt szándékunk volt, hogy a TSW114 plug-n-play kapcsoló se legyen más. A TSW114-et úgy tervezték, hogy gyártólétesítményekben, raktárakban és minden más olyan forgatókönyvben használható legyen, ahol a hálózati kapcsolat elengedhetetlen, de a további eszközök számára a hely a fő kihívás.

A TSW114 készen áll arra, hogy megfeleljen a meglévő csatlakoztathatósági, telepítési és helymeghatározási tényezőknek, mivel integrált DIN síntartóval rendelkezik, amely nagyon egyszerűvé, gyorssá és ami a legfontosabb – kényelmessé teszi az eszköz telepítését. A switch 5 gigabites Ethernet porttal, 2 tűs DC aljzattal és közvetlenül mellette földelő csavarral van felszerelve a fokozott eszközvédelem érdekében. Mindezek a funkciók elölről nézhetők, ami azt jelenti, hogy az összes vezeték csatlakoztatható a készülék egyik oldalához, így bármilyen megoldás azonnal méretezhetővé válik. Több TSW114 kapcsoló is elhelyezhető egymás mellett, ami nagyon kevés helyet foglal el, miközben támogatja a robusztus hálózati kapcsolatot. Figyelemre méltó az is, hogy a TSW114 a tápfeszültségek széles skálájával rendelkezik (9-30 V), és további vezetékek vagy hálózati csatlakozók nélkül képes a kábelekről áramot venni. És csakúgy, mint bármely más eszköz a portfóliónkból – a TSW114 is ellenáll a kedvezőtlen hőmérséklet-tartományoknak és a zord ipari környezetnek.

Az elmélet gyakorlati megvalósításához nézd meg, hogy a TSW114 hogyan biztosít megbízható kapcsolatot az ipari rendszerekkel, ahol a csak Ethernet-alapú adatcsere az egyetlen ütem, amire táncolni lehet. Ha olyan eszközt keres, amely egyszerűen telepíthető kihívást jelentő környezetekben, és kiváló hálózati csatlakozási támogatást garantál, örömmel jelentjük be, hogy jó irányba halad!

forrás: Teltonika Networks hírlevél 2023.02.10.