End of Life – RUT300, RUT360, TRB245 és TRB255.

Ez az EOL bejelentés azt jelenti, hogy ezek a Teltonika Networks termékek most lépnek be a életciklusuknak utolsó szakaszába. Még bőven van idő megrendelni ezeket a termékeket, és még hosszú ideig elérhető lesz a támogatás ezekhez a termékekhez. Ezt a döntést az ellátási lánc megbízhatóságának figyelembevételével hoztuk meg. A helyettesítő termékek listáját a cikk későbbi részében találja meg.

AZ EOL IDŐVONALA

Bejelentés2024.03.13. Az EOL hivatalos bejelentési dátuma.
Utolsó rendelés – 2024.09.13. Ezen időpont után nem fogadunk el megrendeléseket ezekre a termékekre.
A gyártás vége – 2025.03.13. Ezen időpont után nem gyártjuk ezeket a termékeket.
2025.03.13-tól kezdődően 12 hónapon keresztül folyamatosan adunk ki új szoftverfrissítéseket ezekhez a termékekhez, beleértve a RutOS jelentős új fejlesztéseit, frissítéseit és rendszerfunkcióit. További 12 hónapig biztosítjuk a biztonsági és hibajavításokat, de nem adunk ki új szoftverfrissítéseket. Ezt követően 2030.06.13-ig továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfélszolgálatot biztosítsunk ezekhez a termékekhez.
Támogatás megszűnése – 2030.06.13.

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

Minden érintett router és gateway modelnek már gyártásban van helyettesítője. Annak érdekében, hogy portfóliónk továbbra is megfeleljen IoT-megoldásai igényeinek, a következő cseretermékeket javasoljuk az egyes eszközökhöz:

TERMÉKKÜLÖNBSÉGEK

Ezeket a helyettesítő termékeket azzal a céllal fejlesztették ki, hogy helyettesítsék az EOL szakaszukba lépő modelleket. Műszaki jellemzőik és felhasználási céljaik nagyon hasonlóak, szinte azonosak, csupán az alábbi módokon különböznek egymástól:

A Teltonika Networks termékek EOL szakaszáról további információkat talál EOL oldalunkon. 
Ha bármilyen kérdése van, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.