Remote Management System – (RMS)

Ez egy hatékony megoldás a távoli hozzáféréshez és kezeléshez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időt és működési költségeket takarítsanak meg, miközben rugalmas és könnyen használható. Az RMS segítségével néhány kattintással kezelheti a Teltonika Networks kompatibilis útválasztóit és átjáróit, elérheti a távoli eszközöket, kihasználhatja a távoli asztali hozzáférés erejét, és konfigurálhat biztonságos VPN-alagutakat.
A Teltonika Networks Remote Management System (RMS) egy minden az egyben felhasználóbarát IoT – platform, amely intelligens módot kínál arra, hogy teljesen távolról, biztonságosan és megbízhatóan naprakész maradjon a teljes csatlakoztatott megoldással.
A különböző felhasználói profilok igényeihez igazodva az RMS különféle funkcióit kínáljuk külön is, így Ön csak azt választhatja ki, amire vállalkozásának szüksége van, és költséget takaríthat meg.

MENEDZSMENT

Elérheti és irányíthatja az összes kompatibilis Teltonika Networks eszközt, még akkor is, ha nem rendelkezik nyilvános IP-címmel

KAPCSOLAT

Hozzáférés minden intelligens eszközhöz HTTP/HTTPS vagy SSH-n keresztül, és konfigurálhatja őket WebUI vagy CLI használatával, mintha előttük állna

TÁVOLI ASZTAL

Vezéreljen laptopokat, asztali számítógépeket, ipari számítógépeket és egyéb Windows vagy Linux rendszert futtató eszközöket RDP-n vagy VNC-n keresztül – távolról

VPN

Állítson be biztonságos VPN alagutakat korlátlan számú végponthoz mindössze néhány kattintással! Kiváló választás távoli PLC- és géphozzáféréshez.

FOTA

Az RMS segítségével az éteren keresztüli automatikus firmware-frissítésekkel biztosíthatja eszközei elérhetőségét és biztonságát

API

Vigye át a kívánt funkciókat az RMS-ből saját IoT – platformjába


VALÓS IDEJŰ
RIASZTÁSI RENDSZER

Használjon valós idejű e-mailes figyelmeztetéseket, hogy tájékozódjon az eszközeivel kapcsolatos eseményekről. Különféle eseményekre speciális riasztások konfigurálhatók, mint például egy bizonyos küszöb alá eső mobil jelerősség, állapotváltozások vagy egy meghatározott GPS geokerítés elhagyása/belépése.

TEVÉKENYSÉGI
JELENTÉSEK

Egyéni jelentési rendszer beállítása, amely információkat tartalmaz a releváns eszközparaméterekről. Időközönként vagy szükség szerint készítsen jelentéseket. A jelentéselőzmények elérhetők az RMS-kiszolgálókon, és a jövőben bármikor elérhetők.

ÁLLANDÓ
FRISSÍTÉSEK

Ügyeljen arra, hogy ne maradjon le a funkcionalitási és biztonsági fejlesztésekről, valamint a teljesen új funkciókról, amelyek az eszköz új firmware-éhez tartoznak. Az RMS segítségével néhány kattintással több száz eszközt frissíthet a legújabb verzióra.

KOMPATIBILITÁS
MINDEN OS -el

Mindegy, hogy Windows, Linux vagy Mac OS – mi gondoskodunk róla. Az RMS Connect univerzálisan kompatibilis az összes legnépszerűbb operációs rendszerrel, lehetővé téve az eszközök távoli elérését.

TÖBB ESZKÖZ
KONFIGURÁLÁSA

Paraméterek távoli beállítása és használata több eszközhöz, rugalmasan kiválasztva, hogy mely módosítások melyik útválasztóra vonatkozzanak. Lehetőség van szűrésre címkék, helyszín, modell stb.

NEM SZÜKSÉGES  PUBLIKUS IP -CÍM

Távoli hozzáférést kaphat az összes eszközéhez egyetlen platformról a világon bárhol. Az RMS egy kliens-szerver alapú rendszer, amely lehetővé teszi az eszközök távoli elérését publikus IP-cím használata nélkül is.

TÁVOLRÓL ELÉRHETŐ NEM TELTONIKA ESZKÖZÖK

Hozzáférés a berendezésekhez távolról, beleértve a nem Teltonika Networks eszközöket is: útválasztók, intelligens ipari berendezések, digitális jelzések és mások. Ha az Ön Teltonika Networks terméke RMS-en működik, távoli elérési kapcsolatokat tud létrehozni, és elérheti a router LAN hálózatába csatlakoztatott berendezéseket

HATÉKONY NAGY
HÁLÓZATI MENEDZSMENT

Titkosított VPN-alagutak létrehozása több végpont biztonságos eléréséhez néhány kattintással, néhány másodperc alatt, mivel mi gondoskodunk az összes konfigurációról.

A BIZTONSÁG
MINDEN ELŐTT

Növelje a biztonságot a kéttényezős hitelesítés engedélyezésével, további védelmi réteg hozzáadásával az illetéktelen hozzáférés ellen. Használja a Teltonika ID alkalmazás biometrikus módszerét a még zökkenőmentesebb élmény érdekében!

RMS liszensz

RMS liszensz

A Teltonika Networks – Remote Management System (RMS) Liszensz szisztéma egyszerű értelmezése A Teltonika-Networks RMS szolgáltatása egy előre megfizetett keret „Credit” vásárlásával […]