Ipari Elektronika és Vezeték Nélküli Megoldások

RMS – Remote management system

Fedezze fel a Teltinoka-Networks RMS távfelügylet előnyeit !

Teltonika-Networks hílevél 2022.04.14.

Távfelügyeleti rendszerünket ( RMS ) úgy terveztük meg, hogy a felhasználók gyorsan, távolról hozzáférjenek Routereinkhez és Gateway-einkhez. Az idő múlásával az RMS intuitív, felhő alapú IoT platformmá nőtte ki magát, amely egyre több funkciót kínál ügyfeleink számára. Most négy különböző szolgáltatással rendelkezik, amelyek kiterjedt felügyeletet és fejlett elemzést tesznek lehetővé nemcsak termékeink, hanem a hozzájuk kapcsolódó eszközök esetében is.

Az RMS-nek számos előnye van, de a lényeg az, hogy időt és pénzt takarít meg a vállalkozásoknak. Szeretné megtanulni, hogyan? Mutassunk be egy sikertörténetet egyik ügyfelünktől, aki az RMS segítségével jelentősen csökkentette a kávégép karbantartási költségeit és növelte a működési hatékonyságot.

Az RMS használata egyszerű. Ha azonban csak most kezdi felfedezni a távkezelés lehetőségeit, itt egy új videósorozat, amely hasznos lehet. Ezek a rövid oktatóanyagok végigvezetik Önt egy RMS-fiók létrehozásához és új eszközök rendszerhez való hozzáadásához.

Ha Ön már használja az RMS-t, de szeretné megtanulni ennek a platformnak néhány fejlettebb funkcióját, maradjon velünk! Részletesebben ki fogunk térni, és minden új videónál leírjuk az RMS különféle funkcióit. A legjobb módja annak, hogy ne maradj le egyikről sem, ha feliratkozol YouTube csatornánkra!

CHECK OUR YOUTUBE

Copyright © 2022 UAB „TELTONIKA IoT GROUP“, All rights reserved.