Teltonika RMS 4.0

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK ÉS FELHASZNÁLÓI FELÜLETI FRISSÍTÉSEK

Mivel a távoli IoT-megoldások napról napra egyre relevánsabbá válnak, egy jó távoli felügyeleti platformnak naprakésznek kell lennie, és teljesítenie kell ügyfelei dinamikus igényeit. Ezért kapott távfelügyeleti rendszerünk (RMS) egy fontos frissítést a múlt héten: a 4.0-s verziót. A frissítés semmilyen drasztikus módon nem változtatja meg az RMS-t, így az összes megszokott érték továbbra is ott van. De vannak új funkciók és életminőségi változások is, amelyeket bevezettünk az Ön számára, ezért nézzük át a legfontosabbakat!

Mivel a távoli IoT-megoldások napról napra egyre relevánsabbá válnak, egy jó távoli felügyeleti platformnak naprakésznek kell lennie, és teljesítenie kell ügyfelei dinamikus igényeit. Ezért kapott távfelügyeleti rendszerünk (RMS) egy fontos frissítést a múlt héten: a 4.0-s verziót. A frissítés semmilyen drasztikus módon nem változtatja meg az RMS-t, így az összes megszokott érték továbbra is ott van. De vannak új funkciók és életminőségi változások is, amelyeket bevezettünk az Ön számára, ezért nézzük át a legfontosabbakat!

ÚJ FUNKCIÓK

A Teltonika Networksnél hiszünk abban, hogy mindig van hova fejlődni. Az RMS sem kivétel. Íme néhány extra érték az RMS 4.0-s verziójával:

• Multi-config: Ez az új és izgalmas funkció lehetővé teszi az egyes Teltonika Networks eszközparaméterek konfigurálását közvetlenül az RMS-en keresztül, anélkül, hogy hozzá kellene férnie az eszköz webes felhasználói felületéhez. Ez egy hatalmas frissítés az eszközparaméter-konfiguráció korábbi működéséhez képest. Korábban minden módosítást teljes készletként kellett megvalósítani biztonsági mentési feltöltésekkel. Az RMS 4.0-val az Ön által személyesen módosítani kívánt egyes elemek könnyen megváltoztathatók anélkül, hogy ez bármilyen más elemet érintene. A Multi-config a javasolt paraméterek listáját is tartalmazza, amikor keresés közben elkezdi beírni a nevüket, és azonosítja és jelenti a lekért konfigurációs hibákat közvetlenül Önnek elemzés céljából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Multi-config csak a 7.3-as vagy újabb firmware-verziót futtató eszközökkel kompatibilis.

• Egyéni sablonok: A multi-config segítségével mostantól egyéni eszközkonfigurációs sablonokat hozhat létre, biztosítva, hogy pontosan ugyanazok a módosítások gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók legyenek a kiválasztott és jövőbeli eszközökre. A konfiguráció jelentős egyszerűsítése mellett megkönnyíti a régebbi eszközökről az újabb eszközökre való áttérést is, még akkor is, ha az eszközök más modellhez tartoznak.

• Eszközfelismerés és biztonságos paraméterek feltöltése: Az egyik eszközről a másikra történő áttelepítéskor a Multi-config használatával az RMS felismeri az új eszköz cserélhető, kompatibilis és inkompatibilis paramétereit, és nem kísérli meg konfigurálni a nem támogatott szolgáltatásokat. Például nem kísérli meg konfigurálni a RUTX09 Wi-Fi paramétereit.

UI UPDATES

A felhasználói felület lényege a felhasználói élmény egyszerűsítése és a dolgok intuitívabbá tétele. A felhasználói felület frissítéseinek teljes listáját megtalálhatja a Wikin, de itt vannak a legfontosabbak, amelyeket tudnia kell:

• Továbbfejlesztett szűrés: a szűrés lap, ahol egyszerűen hozzáadhat, módosíthat vagy eltávolíthat szűrési paramétereket, mostantól elérhető az eszköz ablakának tetején. Maga a szűrés nem változik – csak csökkentjük az érintett kattintások számát, és nagyobb irányítást biztosítunk a könnyebben hozzáférhető paraméterek felett.

• RMS Connect protokoll menük: Korábban az RMS Connect protokollhoz külön almenük tartoztak. Ezzel a frissítéssel a HTTP(S), SSH, Telnet és SFTP protokollok, valamint a Távoli asztal már egyetlen almenüben érhetők el: Távelérés. Az almenükben is szűrhetők. Az egyetlen, amely saját menüt tart, a távoli mobileszközök.

• Központi adminisztráció. Az eszközök, felhasználók, címkék, fájlok, kódok és egyebek kezelése korábban különböző menükben volt elosztva. Az RMS 4.0-val mostantól egyetlen helyen vannak: az adminisztrációban.

forrás: Teltonika Networks hírlevél 2023.01.18.